1. Cum cumpăr de pe site-ul OBU1?

ETA Automatizări Industriale vinde online produsele sale, prin revânzătorul autorizat Civitronic SRL, împreună punând la dispoziţia clienţilor un serviciu sigur şi eficient de comandă şi plată online.

Poţi cumpăra online produsul OBU One, urmând paşii de mai jos:

     1. Mergi pe secţiunea „Shop” a site-ului
     2. Adaugă în coş numărul şi tipul de produs (OBU One, instalare, etc)
     3. Selectează “Vezi Coşul” din dreapta sus
     4. Introdu datele şi finalizează comanda

Informaţiile completate sunt necesare pentru procesarea corectă şi eficientă a comenzii plasate. Introducerea datelor personale se face utilizând o conexiune criptată SSL pe 128 biţi. Mai multe informaţii sunt disponibile în rubrica „Cât de sigur este pentru mine să plătesc online?” de mai jos. Informaţiile personale nu sunt transferate către alte terţe părţi, nici de către ETA Automatizări Industriale, nici de către Civitronic SRL și nici de către procesatorul de plăţi online PayU.

Ai grijă să completezi formularul corect şi să indici persoana sau compania la care vom trimite factura. Adresa de email are o mare importanţă pentru că informaţiile legate de comandă vor fi transmise prin email. O adresă incorectă de email încetineşte întregul proces de comandă. Mai mult decât atât, ETA Automatizări Industriale, Civitronic SRL şi PayU nu vor putea să te contacteze şi să te informeze privind statusul comenzii plasate.

Dacă adresa de livrare nu este aceeaşi cu adresa de facturare, indică acest lucru prin bifarea opţiunii „Livrare la o altă adresă”. Alege metoda de plată preferată şi confirmă comanda şi datele înscrise, printr-un click pe butonul „Plasează Comanda”. Înainte de a plasa comanda, e nevoie să citeşti şi să bifezi „Am citit şi accept termenii şi condiţiile.”

2. Metode de plată

Poţi alege una dintre următoarele metode de plată: card de credit/debit sau transfer bancar/ordin de plată. Pentru comenzi pentru care ai selectat plata prin transfer bancar, procesarea comenzii se va face doar după confirmarea creditării contului cu suma transferată. Astfel, în procesarea comenzii se instalează un decalaj de 2-4 zile, după caz.

Dacă ai selectat cardul de credit/debit ca metodă de plată, comanda ta va fi procesată imediat. Este necesar să completezi un formular cu informaţiile despre cardul tău. Pentru plăţile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa şi MasterCard (Visa/Visa Electron şi Mastercard/Maestro) se foloseşte sistemul „3D Secure” elaborat de aceste companii, pentru a asigura acelaşi nivel de securitate tranzacţiilor online, ca şi celor realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

În plus, „3D Secure” este un sistem de autentificare a identităţii posesorilor de carduri în mediul online. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor şi se desfăşoară numai pe serverele Visa sau MasterCard, după caz. Sistemul „3D Secure” permite efectuarea de cumpărături online cu orice card emis sub licenţa Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit şi cele electronice Maestro şi Visa Electron. Sunt acceptate şi cardurile virtuale emise de aceste organizaţii.

Dacă tranzacţia prin card a fost reuşită, următorul ecran îţi mulţumeşte pentru comanda plasată pe site-ul nostru şi îţi oferă informaţiile relevante despre aceasta. Aceste informaţii le vei primi de asemenea prin email, la adresa completată în câmpul de date.

3. Politica de securitate

Cât de sigur este pentru mine să plătesc online?

Produsele de pe acest website sunt comercializate online prin intermediul serviciilor de plăţi online oferite de PayU. Riscurile asociate unei plăţi online sunt:

  • Datele tale personale introduse pentru completarea comenzii să intre în posesia unor terţe părţi şi să fie abuziv folosite → ETA Automatizări Industriale, Civitronic SRL şi PayU garantează securitatea sistemelor sale informatice.

  • Datele tale de card (număr de card, data expirării, etc) să intre în posesia unor terţe părţi şi să fie abuziv folosite → În cazul sistemului „3D Secure” aplicat pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nicio informaţie legată de cardul tău nu este transferată sau stocată, în niciun moment, pe serverele noastre, acestea fiind direct introduse în sistemele Visa sau MasterCard, după caz. În plus, în cazul în care cardul tău a fost emis de către o bancă certificată în sistemul „3D Secure”, autorizarea tranzacţiei se face doar după autentificarea ta în acest sistem – introducerea unui cod/parole secrete ştiută numai de tine, similar codului PIN la tranzacţiile de la ATM. Îţi recomandăm să citeşti „Verified by Visa” şi „SecureCode” pentru detalii complete legate de sistemul „3D Secure”.